Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
undra vad mödrarna för över till sina döttrar


Mammas flicka

Du är så rar, du är så oskuldsfull
Men jag anar nog vem du är
Du får något i blicken
Jag kan också läsa mellan raderna
Och det var länge sen du var en flicka
Du är kvinna, och du är kvinna i ordets alla bemärkelser

Du säger att din mamma har lärt dig allt du kan
Din mamma har lärt upp dig bra
För ingen annan kysser så bra som du
Vet din mamma vad bra du är
Ta det lugnt jag vet nog
Ta det lugnt jag kan nog se
Din mamma är bra

Du som var en söt flicka, har blivit en urläcker kvinna
Du som bara var söt har en kvinnas kropp
Vilken härlig häck du har, vilken kropp
Kom till mig, låt mig komma till dig
Jag vet nog vad du vill, du vill ge mig allt
Du vill ge mig precis så mycket som jag klarar av
Och sen ger du mig en minut, sen vill du ha mer av allt

Så det är din mamma som lärt dig allt du kan
Din mamma har verkligen lyckats
Jag gillar dina oanständiga, skamliga förslag
Är det din mamma som du ärvt din talang av
Ta det lugnt tror du inte jag vet
Ta det lugnt, jag vet nog
Din mamma är så bra

Du var flicka tills du fyllde trettio
Du är inte ens fyllda fyrtio men är redan en vuxen kvinna
Fattar du det själv, du är kvinna
Vilka ögon, vilken själ, vilken härlig kropp du har,
Jag kan inte slita min blick från din häck
Du fattar att man bara kan älska genom djupa kyssar
Allt annat är världsligt tråkigt vardagligt sex
Och det är ingen av oss intresserade av
Men du kan älska som ingen annan, jag vill bara älska med dig
Älskling jag hoppas du vill älska med mig

Är det verkligen din mamma som lärt dig allt som du kan
Din mamma har verkligen lyckats
För allt det som du kan ingen annan som jag känner
Är det din mammas förtjänst
Ta det lugnt, jag har genomskådat dig
Ta det lugnt, jag vet nog vad som döljs under det hemvävda
Din mamma är så bra




Fri vers av PPQ
Läst 669 gånger
Publicerad 2006-05-12 08:11



Bookmark and Share


  kath
en härlig hyllning till kvinnor ...........
2006-05-12
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ