Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Laternicum....


Poetisk - tid



























som bäst finns inte



tiden,




just när man helst



vill slippa den



på så sätt




att man helt




glömde bort den




och drömde sig bort




i lyrikens




blomsterträdgård




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 537 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2016-09-08 11:47



Bookmark and Share


  Christer Foghagen VIP
Poesi som eskapism!
2017-11-07

    ej medlem längre
Känns som ett magiskt ögonblick.
2016-09-15

    Lena Söderkvist VIP
Känns igen, för det är ofta på nätterna som idéerna kommer fnattande.
2016-09-12

  Ingrid Trolle
Åh så underbart!
2016-09-09

  walborg
Vacker beskrivning av ett nu
2016-09-08

  Anya VIP
Precis. Hamnar i tidlöshet när jag skriver...någon typ av flow.
2016-09-08

    ej medlem längre
Så vackert
Mvh annokas
2016-09-08

    ej medlem längre
vackert drömskt om tiden och inte tiden...
2016-09-08
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden