Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Måste ens inre styrka skapa andras (para) nånting


Nej inte här igen

Dansar inte kring Kristus ting
finns ingenting som sista dag

Såg det på torget en kille som
tycktes silverblankt fastnat in
i greppet om att nu ska offras

Dansar inte till Kristus ting

Sår inte i dessa nutids-sekter

Finns ingenting som sista dag

Bara ett blad av texter




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-08 17:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP