Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möjlighet till sex


vart hundronde gång
du har sex

får jag möjlighet till penetrering

om jag så dyrkat dig tillräckeligt
däremellan


























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 491 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-09-10 15:38



Bookmark and Share


    Nadine S. Fasth
fint.
2016-09-11

  Annie b'larsson VIP
Det stavas väl "hundrade"...gång.
2016-09-10

  Den lilla tänkande
Hundrande gång kanske det stavas?
2016-09-10
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP