Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sagan om Mu

 

 

 

 

Andas min källa, till sagan om Mu. Porlande saknad.

Ringar på ytan, din iris är havet en pupill i min hud.

Rullar min länd mot din, som ett rov.

Ner i parterr, mäter vi styrkor.

- Varför är du så liten och ful?

Ett nacksving.

- Men jag är snygg i trikå.

Avvisade ord i en burk i skåpet, trär dem över dig. Ett efter ett.

Som ett skydd.

Kom då, rullar runt i brygga. Ditt ansikte så nära mitt.

Offrar taktik, famlar i fallet, vågor om liv.

Skrubbar knän för att jag vill, kroppen tar vid.

 




Fri vers (Prosapoesi) av Kozo
Läst 274 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-09-11 23:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härlig fight! Finurlig text.
2016-09-13

    ej medlem längre
uppe på Två . .
en aldrig förlust! +
2016-09-12

  i af apa
"avvisade ord i en burk i skåpet, trär dem över dig. Ett efter ett"

bästa Mu jag nånsin läst!

"Ner i parterr, mäter vi styrkor"
ja det är vad hela texten gör...
2016-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo