Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lust

Jag såg honom vid kanten av sjön och stannade till. Han stod och kramade vattnet ur sin t-shirt. Musklerna på hans bara armar spändes lätt och den slanka överkroppen badade i solljuset. Håret var utsläppt i en underbar kaskad av mörkblont och jag fick en impuls att dra mina fingrar genom det. När han vände sig om och såg på mig försvann luften ur mina lungor. Han log vilket gjorde så att hans redan vackra ögon gnistrade ännu vackrare. Det gjorde mig blyg och jag kände rodnaden spridas på mina kinder.
Var han verklig? För han såg ut som en ängel.
"Hej.", sade han. "Jag fick smuts på tröjan."
"Mhm.", mumlade jag. Allt jag kunde göra var att se. För min tunga hade slagit knut på sig själv.
När han var klar slängde han t-shirten över sin axel och stoppade händerna i framfickorna på jeansen. Hans överkropp såg ut att vara gjord från en skulptur. Alla former och kanter var så perfekt formade att det måste vara taget ur en dröm. Jag ville känna den där platta, hårda magen under mina händer. Pulsen ökade och handflatorna blev svettiga.
"Tycker du om det du ser?", frågade han.
"Japp.", svarade jag. Min röst var hes.
Han skrattade lätt. "Bra. Det gör jag med."




Prosa (Kortnovell) av F.J.Will
Läst 340 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-11 23:30



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Du får fram en stark text med enkla smarta drag... En slags värme, mellan raderna av närvaro och frånvaro på samma gång....
2016-09-11
  > Nästa text
< Föregående

F.J.Will
F.J.Will