Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Carpe diem!

 

dagens törstiga längtan

följer efter livets skälvande trådar

 

jag lämnar

mitt öde i dina händer

 

älska mig

passionerad

 

så det pulserar liv

i vårt flammande andetag




Fri vers av Rise Little One
Läst 319 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-09-12 15:15



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så vackert och kärleksfullt...mjukt och fint...
2016-09-14

  Sommarina VIP
Fint
2016-09-13

  Linda CH VIP
Vackert!
2016-09-13

    ej medlem längre
Orden spirar!
2016-09-13

    ej medlem längre
Åh vilket vackert slut! Livet i det gemensamma flammande andetaget. Dagen som följer efter det darrande livet. texten utstrålar både skörhet och styrka, och titeln passar mycket bra! en livsbejakande text.
2016-09-13

  Blomma-Stjärna VIP
törstig längtan - flammande andetag =dagens fångst!
2016-09-13

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om längtan som vill gå i uppfyllelse!
2016-09-12

    Dan Myrbeck
Härligt heta kärlekskänslor!

PS: Jag tänkte på dig..., att jag inte läst något av dig på ett tag...
2016-09-12

  Quasimodo
Här tappar man andan inför en skälvande längtan som pulserar av liv och lust!
2016-09-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Sensuell och vacker kärleksdikt!
2016-09-12

  Zandor
nice...
2016-09-12

  Larz Gustafsson VIP
En dag låter sig inte fångas.
2016-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One