Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det har kommit indikationer på att l-er försöker bygga upp någon form av verksamhet.


Låt er inte luras

-Hon ska inte få ta våra kunder!

Och då tänkte jag;
men det är väl det som är meningen.
(Att köpa hor är inte enlighet med lag)

Och så hörde jag;
-den "f-an" vill vi inte ha med.

Men ni går ju efter texterna och blogginläggen
hennes upplägg och kopplar er på bredbandet.
Nu pratar de naiva unga med en man i telefon,
-ja, men vi har ju inga pengar.
-det är jag som är "B-mam".
-hon kan vi ta 500 för.

Lite senare en mogen man som låter arg, luder!
-jag är väl inget luder, hörs en av de naiva nu vill
jag inte vara med mer....

Men vänta lite nu, de fick bort henne från området
varför måste de komma efter och sitta nära henne
igen, vad handlar detta egentligen om? "livvakter"

-jag skjuter i luften för och kolla om hon reagerar.

Nej, det bekom mig inte när jag hörde skottet
nu vet jag att de använder skrämselmetoder
de sitter säkert och hårdbevakar till spaning.

Dig med?
Tur att vi är "lego" ha ha den gillar jag!
Äh ge mig en kola till.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-13 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP