Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Krig?


Kritik på en text (1589) rick




En kan ju undra med de lönarna
eller bara de flyende drönarna
något att skriva hem om
eller bara verka som
det är lugnt på gatorna




Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 137 gånger
Publicerad 2017-03-31 18:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP