Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt jag behövde

Hade testat på det.
Lite för enkelt sagt, kanske, eftersom det var livet det handlade om.
Och det var allt jag behövde egentligen, fast på riktigt.

Men stjärnorna sa nått annat eller var det underjordens avspegling som förledde mig.
Jag trodde nu inte på sånt slags struntsvammel.
Det var annat som höll mig kvar i stupstocken, fast inte det uppenbara.

Minnet av doften höll dock något dolt levande.
Doften av allt jag behövde.




Fri vers (Modernistisk dikt) av mihkel VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-15 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mihkel
mihkel VIP