Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Droppens bekräftelse

Barnet
dricker
bekräftelse

vissa
genom
hela livet

jagar
blödande
beroende

några
plåstrar
om sig

i skydd
mot utsattheten

griper
spegeln

talar
till bilden

värnlöst
stirrar den
tillbaka

jag
bekräftar
mig själv

såret
läker
inte

utsattheten
dröjer kvar

någon enstaka
finner
droppens
bekräftelse

i molnets
kretslopp

hur det
bildas
ger regn
och upplöses






Fri vers av Petter Wingren
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-15 07:10



Bookmark and Share


  objekt3
Mats skenande droppe
döda sockerbitar
en massgrav av fimpar
2016-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren