Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otillåten Reklam

 

Ack jag känner mig helt slut,
men nu har bok tio kommit ut,
så ägna mig åt andra plikter
kan jag nu och skriva dikter.

Om det ej är mig förmätet
vill jag uppmana Er på nätet;
Köp den – Läs den – Skratta – Gråt!
Gillar Ni den ej – Så förlåt

Gandhi-mannen heter boken
och är skriven utav den token
som Ni hittar här på poeter
och Carl O Andersson visst heter




Bunden vers (Rim) av Carl O Andersson
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-16 10:33

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En sådär text som frukt ans värd
utber sig som högst läsvärd
låter som ett löfte sådant
lovar gott för högt o lågt
trots dess text som stundlig härd
2016-09-16

  Larz Gustafsson VIP
Tar du även upp att Gandhi hatade afrikaner?
2016-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson