Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Münchausen by Proxy

Överdoserar mig själv
Precis som de andra
Du häller upp en cocktail
Gjord på ånger och angst
Du sa att jag skulle bli din död en dag
Då skulle jag dansa på din grav
Men jag sa det inte till svar
Ville inte göra det personligt

När ångervinden blåser in
När inget annat räcker till
Förstörde allting som var vårt
Håll hårt, håll hårt
De dömde ut oss varje natt
Ditt vrål ekade som besatt
Sjukdomen gjorde det så svårt
Håll hårt, håll hårt

Apokalypsens ryttare
Gömde sig under heltäckningsmattan
Du gjorde mig sjuk
Medan flyktbilen väntade på Västerbron.
Så jag gick ner på gatorna
Sparkade småsten framför dig
Jag måste bryta kedjan
Innan kedjan bryter mig

När ångervinden blåser in
När inget annat räcker till
Förstörde allting som var vårt
Håll hårt, håll hårt
De dömde ut oss varje natt
Ditt vrål ekade som besatt
Sjukdomen gjorde det så svårt
Håll hårt, håll hårt

Jag ska inte vara bitter mer
Du får dina straff så småningom
De blir allt fler och fler
När ditt nummer kommer upp.

När ångervinden blåser in
När inget annat räcker till
Förstörde allting som var vårt
Håll hårt, håll hårt
De dömde ut oss varje natt
Ditt vrål ekade som besatt
Sjukdomen gjorde det så svårt
Håll hårt, håll hårt




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Robin V
Läst 628 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2016-09-16 14:00



Bookmark and Share


  Slanggurkans dotter
Har lyssnat på Spotify, absolut min favorit! :) bravo!
2016-09-29

    ej medlem längre
Det känns som att du lyckats skildra ångest och det som var viktigt för dig (vänskap )
Hård och strikt text.
Men den når ändå fram med tyngd
2016-09-28

  Solstrale VIP
Skada andra genom att göra dem sjuka för att få bli hjälten som vårdar,,, en mor eller far, eller annan anhörig som gör barnet eller partnern sjuk ,,, eller som förstör och förgör för att kanalisera ångesten, paniken, skräcken att inte räcka till,,, väldigt starkt att lösa för mig som har ett barnbarn som osynliggörs av vård och socialtjänst samt polis åklagarmyndighet, gransknings myndighet IVO, som vägrar se, höra och bedövande uttalanden som sviker barn av idag... Allt som vi gör för att frita barnet, som om att inget förändrar någonting vad vi än gör för ingen lyssnar,,,, därför berör denna text alldeles extra djupt! Bra! Svårt och starkt!
2016-09-23

  Carl Mikael Fäldt
En text jag visserligen kunde sluppit!


Men väldigt stark-som om diktarjaget ditt
hade insyn i min smärta-då!

Sjukdomen gör att jag faktiskt måste-hylla dig för en viktig text!

Tack!
2016-09-16

  Mattias Alveteg (Lavtege)
Låter proffsigt, lycka till med lanseringen
2016-09-16

    ej medlem längre
Jag gillar din musik Robin! Den här med.
2016-09-16

  Larz Gustafsson VIP
Intressant.
Lycka till med lanseringen.
2016-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Robin V
Robin V