Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bryta bojor för framtiden

Framtiden väntar där bortom horisonten,
Som en oändlig ocean av möjligheter.
Jag seglar iväg mot nya äventyr,
Med vindens susande viskningar som kompass.

Så låt oss bryta våra kedjor av förflutna,
Och omfamna det som väntar runt hörnet.
För i varje ny början finns en chans att blomstra,
Och i varje steg framåt finns en väg till frihet.




Fri vers (Fri form) av Robin V
Läst 62 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-02-16 19:48



Bookmark and Share


    Tidsljus_Timelight
Jag vill ha bojor. Fastkedjad från dumhet och trygg.
2024-02-16

  Marita Ohlquist VIP
Livsbejakande om att lämna det gamla och se fram mot det nya.
2024-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Robin V
Robin V