Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skimmer

Hoppet är skört
Blommorna kämpar sig upp genom jorden
Överlevnadens konst i ett nytt försök
Vi sträcker oss mot solen
Men kylan biter ännu i våra kinder
Drömmarna spirar, men tvivlet gnager
Vi famlar efter ljusare dagar
Vi famlar så

Vår återuppståndelse
Vår förnyelse
Ett kretslopp som börjar om
Knoppar brister och min hjärna likaså
Medan vi rör oss framåt
I ständig förändring och tillväxt
Mellan staden och dess anonyma pulsslag




Fri vers (Fri form) av Robin V
Läst 25 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-18 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robin V
Robin V