Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://open.spotify.com/track/5QTBN5stVSrTbEWtF2VFgH?si=891af64b813047ab


Aldrig riktigt samma utan dig

Ny låt från mig - på temat saknad i juletid. God lyssning och god jul: https://open.spotify.com/track/5QTBN5stVSrTbEWtF2VFgH?si=891af64b813047ab

24 december
Längtan står i centrum
Klappar och kanske snöfall
Vi sitter tillsammans i soffan
Allt är som det brukar
Allt är som det ska förutom
att du är inte här
Och jag saknar dig.

Julgranen är pyntad
Vi ställer upp för en gruppbild
Alla ler och är glada
Julmaten står på spisen
Allt är som det brukar
Allt är som det ska förutom
Att du är inte här
Din plats är tom.

Jag vill höra dig sjunga
”Hej tomtegubbar” med oss andra
Jag vill ha dig här på riktigt igen
Jag vet det är en omöjlig dröm
För du är borta nu
Men det är det enda jag önskar.
Det enda jag ber.

Kalle Anka på teven
”O helga natt” på streaming
Barnen väntar tomten
Och hela släkten får feeling
Allt är som det brukar
Allt är som det ska förutom
att du är inte här

Ja du finns i mitt hjärta men
det blir aldrig riktigt samma utan dig




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Robin V
Läst 94 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-12-07 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robin V
Robin V