Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://recordu.lnk.to/qNyhXV


Metadonhjärta

Ny låt - lyssna här: https://recordu.lnk.to/qNyhXV

Vår ständiga kamp om vem som får krypa till korset
Det är ju inget som syns - på natten
Fick springa ut i regnet för att dölja tårarna
För gråta är inget en man gör
I jakten på ny besatthet

Du har små tricks i hjärnbarken
som ger dig mer än vad du begär
För det är klart att alla älskar dig
Mitt metadonhjärta, metadonhjärta
Mitt metadonhjärta, metadon

Jag stammade fram någonting om ditt namn
och hur jag hoppades att du skulle
Låsas in i ditt slott
Bakom murar av självförtroende
Och svettig arrogans
Sa jag att jag hatade min omvärld
I jakten på ny berusning

Du har små tricks i hjärnbarken
som ger dig mer än vad du begär
För det är klart att alla älskar dig
Mitt metadonhjärta, metadonhjärta
Mitt metadonhjärta, metadon

Jag söker ständigt nya beroenden
Jag söker ständigt nya droger

Du har små tricks i hjärnbarken
som ger dig mer än vad du begär
För det är klart att alla älskar dig
Mitt metadonhjärta, metadonhjärta
Mitt metadonhjärta, metadon




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Robin V
Läst 50 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-12 20:50



Bookmark and Share


  materia2k
Bra text. Vet precis.
2024-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Robin V
Robin V