Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skiftningar

Dom säger att:
Sommaren kommer åter
Men showen är slut
Löven faller som en meteoritskur
Dom klistrar sig mot mina boots sulor
Lägenheten blir kallare om hösten
Mörket äter upp oss
Det äter sig in
Ett strömavbrott och vi måste prata med varandra
Vi längtar efter bättre dar
Vi längtar så

En vinter utan hänsyn
En vinter utan nåd
Ett år tar slut och ett annat börjar
Snön blir till slasket
Medan snasket åker in
Pappakroppen växer i gatlyktans sken




Fri vers (Fri form) av Robin V
Läst 43 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-02-01 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robin V
Robin V