Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pjäs

Som en kameleont
anpassar dina färger
efter andras kontroll

Rädd
så rädd att säga fel
i denna pjäs.
Publiken grym
Dömer dig
Du är för svag
att lämna scen

Alla vet det
alla ser det
men ingen älskar dig nog
att släppa kontrollen och låta dig gå fri

Kanske det
du älskade om mig
Jag har ingen bry
vad de säger om mig.

Jag går min väg
har ingen respekt
för fejken i pjäsen
där du spelar med.

Rädslan är större än dig
Du försöker kväva längtans sång
Kan du hitta ens sanna dig
Eller lever äkta dig bara hos mig?

Vårt kärlek och liv
kostar din pjäs.
Du ska leva med det






Fri vers av stormen
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-17 08:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormen