Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ouvertyr

Förbi foajéns vindlande trappor
tonslingornas visuella kamrater
tar jag mig fram till dörren Parkett.
Orkestern stämmer diskret
(jag är sen)
inom mig börjar verkligheten,
tar mig, ”Ursäkta”, fram till min plats
medan ljuset dämpas
och Beethovens PAM-PAM-PAM-PAAAA
drabbar mina strängar
lyfter mig mot taket och ut ur lokalen
redan innan jag satt mig till rätta.
Jag behöver det här
tänker jag
det är en dag i morgon också.




Fri vers (Fri form) av Göran Strömqvist
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-17 10:37



Bookmark and Share


  objekt3
https://www.youtube.com/watch?v=ppwowTJg0mI

2016-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Göran Strömqvist
Göran Strömqvist