Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gäller även andra konstformer


De bredbenta poeters lag


Ju bättre man är på att sära på benen desto bredare publik når man.




Övriga genrer (Aforism) av Onomatoprofet VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-09-17 15:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tja varför inte sära på benen om man gillar det? För att hedra modern och fadern och den heliga nånting i himlen? Nä spread it wide!
2016-10-02

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Den svenska hormodern "moder svea" är bra på det.
2016-10-02

    Sefarge VIP
Bättre vara bred inuti
Med sina intressen.
Än o skreva utåt
Och visa det lelle man har
Men det är ju bra
Att folk törs skriva här
Annars skulle det vara
Alldeles tomt även
Här hos Dig!
:)
2016-09-25

    Tommy M
Man kan annars snacka vitt och brett.
2016-09-20

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Det är moder "Svea" bra på !
2016-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP