Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att sätta i strupen

du smeker min hals
lätt att andas
din varma luft, in i mig
lungorna dansar

din hand smekte mina kroppar
den jag har när vi vaknar
och den jag har när vi somnar

vita tabletter brusar upp
sväljs ned
tar slut
allting löser sig med pepsi

ditt ärende var brådskande
svarta moln hade kommit som på beställning
besk smak, sa du, trotsande
du skulle lämna allt mitt i smällen

jag tog ett tag om din strupe
placerade mitt hjärta som mekanik
PUMPA DÅ! HJÄRTHELVETE. JAG BEHÖVER HANS LUFT I MINA LUNGOR.
Men så pumpa då. Strupen måste ge mig luft.

ANDAS IGEN!
fortsätt andas, älskling
jag behöver din himmel




Fri vers (Spoken word/Slam) av Yeahsper
Läst 310 gånger
Publicerad 2016-09-17 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yeahsper