Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen som gått...

Skymningen ruvar på sin egen skugga

när min tanke möter din vid dagens sista solstrålar

din existens tinar upp min tillvaro

och minnen ger näring till lycka

min penna vill dansa 

för en dyrbar tid

som är för oss nära




Fri vers av Rise Little One
Läst 244 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-09-18 17:03



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så vackert och kärleksfullt...
2016-09-21

    Dan Myrbeck
Tyder på klart fin relation!
2016-09-19

    ej medlem längre
Mycket vacker dikt!
2016-09-19

  Fem hjärtan VIP
Din dikt är vacker och fylld med kärlek!
2016-09-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Ömma ord om kärlekens läkande förmåga.
2016-09-18

  Quasimodo
En känsla genom tid och likaså tankarnas håller om!
2016-09-18

  Marita Ohlquist VIP
Kärleksfull text, mjuk och fin!
2016-09-18

  KYREUS of Sweden
Ömsint vackert
2016-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One