Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla dessa dörrar


Jag tänker på ibland
alla dessa dörrar
som vi öppnat
eller stängt
gått vidare
gått tillbaka
ställt på glänt
gått vilse
men sedan hittat hem igen

Vägen är ibland så lång
tungt att gå den ensam
det blir så mycket lättare
om vi håller upp en dörr
säger varsågod
låter passera

Vänta så jag hinner med
så går vi tillsammans




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-23 11:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP