Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A frame of mind ...

 

 

 

höstdagen med sin charm
famnar alla sinnen innerligt
varmt välkommen
till universums mest längtande gåva




Fri vers av Rise Little One
Läst 202 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-09-24 09:49



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vackert diktat...skön känsla...
2016-09-30

  Karina"Kia"
Höstens efterlängtade färger med sin höga luft...andas in hösten här!

Vackert!
2016-09-28

    Dan Myrbeck
Fint!
2016-09-26

    ej medlem längre
Värmande vacker poesi.
2016-09-25

    ADI Nehlin
vackert och hoppfullt
2016-09-24

  Quasimodo
En skön höstdikt!
2016-09-24

  mickech
Härlig beskrivning av den färgsprakande höstens intåg.
2016-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One