Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några hjältar

En tjur som satt ner.
En man som stod upp
En kvinna som vägrade stiga upp
Två män som bara böjdes av kulor
Människor som inte löd
Människor vars trots blev deras död
Kvinnor som inte tillät sig domineras
Tänkare som vägrade tystas

Modern, Läraren, Skrattskaparen, Författaren, Utmanaren.










Fri vers av Tweedy
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-25 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tweedy
Tweedy