Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mild höst

Från en ensam fågel
hörs ett ynkligt kvitter
bland träden vid ån
stillheten en dag utan vind
långsamt gulnar löven
träden måste få frost för att brinna
ännu dröjer sommarens värme
den tidiga höstens milda leende
bleka färger
veka toner
och en rofylld väntan.




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-26 10:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP