Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är inte svårt att leva

Det är inte svårt att leva
andas gör man automatiskt
magen kurrar högt av hunger
törsten känns och jag kan dricka
sedan jag var mycket liten
har jag kunnat gå och springa

Det är inte det som stör mig
livet rullar på som förut
men det måste finnas någon mening
högre syften med vårt liv

Grubblar gör jag rätt så ofta
är det för jag blivit gammal
hinner tänka, hinner undra
förut gick ju livet långsamt
nu det rusar fram som blixten
och jag vet att slutet anas
inte alltför långt i fjärran

Så jag tänker det är bråttom
finna ut min livsförklaring
meningen med allt som händer
jag vill veta, det är viktigt
för att finna ro i själen
och att känna, jag har levat
för mig själv men också andra.




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-26 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP