Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ristat i sten ...

 

 

 

i dina djupa ögon

vill jag vara en vacker saga

ett dyrbart ögonblick

där du är min

och bara min

tiden stannar till

låt mig bli din

tills livet ut




Fri vers av Rise Little One
Läst 288 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-09-28 15:46



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vacker önskan...
2016-10-01

  mickech
Så härligt kan livet vara :)!
2016-09-29

  Fem hjärtan VIP
Ljuvligt vacker dikt!
2016-09-29

  Zandor
Fint...
2016-09-28

  Karina"Kia"
Berörande njutvackert och fint!

Hitta den rätta<3Dela livet ut med!
2016-09-28

  Marita Ohlquist VIP
Bättre än så kan det inte bli!
2016-09-28

  H.C.B
det är du redan. Va vacker ni skriver. Du och även Zavanna. =)
2016-09-28

  Quasimodo
Härligt och fint om att få vara så!
2016-09-28

    ej medlem längre
Så underbart vackert skaldat.
2016-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One