Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst-tecken-haiku

Mörkt redan vid sju
Det blåser kuling i kväll
Tänder en brasa

Citron och honung
Lite ingefära-shot
Förkylningstider




Bunden vers (Haiku) av Terapipoeten
Läst 225 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-29 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Terapipoeten
Terapipoeten