Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önska aldrig storm

Önska aldrig storm
nu blåser det förskräckligt
och dikten som jag skrev
blev sannspådd mer än nog
och vinden rusar runt
och sliter hårda tag
i stugans alla hörn
jag vill att det skall stillna
så jag kan sova sött
och drömma ljuva drömmar
om sommarsol och vind
som bara leker lätt
det här känns inte rätt
på vind är jag nu mätt





Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-29 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP