Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kennelklubbens ryssparagraf

en ryss som ligger ner får en plötslig inpakt.. ful..
han är väldigt ful och dykler alltid upp. på morgonen vill han prata. 5 minuter senare vill han lukta på mig. Han dansar kalinka. han lägger sig under min säng o tror att han kan engelska. lyssnar på musik och stönar.
ryssjävel! han åldras ett år på en minut. E pundare. Alkis. Jonkare. En sorlig ryss mann måste älska på kvällen när man börjar närma sig hans sinne..
jag hoppas han kommer att lämna mig ifred. jag pallar inte.
det finns mycket att göra som en morgonryss alltid förstör..
canned heat bitch!
ryssjäveln ska ut i skogen och avrättas som hunden han är...det är för hans bästa..jag handlar enligt kennelklubbens etiska bestämmelser!




Övriga genrer av fritz
Läst 292 gånger
Publicerad 2006-05-13 03:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fritz