Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dunder haiku ( modern )

pizzan är för varm

ölen lever

musiken är helt ok




Övriga genrer av fritz
Läst 310 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-13 03:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fritz