Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen efter natt av storm

Sol och vind
dagen efter natt av storm
lättare luft
klarare himmel
lysande färger
glittrande droppar
hösten visar sitt vackraste
lurar oss att älska höst
glömma gråa dagars snara ankomst
vinterlurande
och vi låter oss luras
säger
åh så fint det är med höst
jag älskar den
önsketänkande
villigt förförda
kort tids glömska




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-30 10:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP