Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi lever våra parallella liv

Vi lever våra parallella liv
snuddar vid varandra lätt
möts i leenden
förenas i skratt
blandar våra bittra tårar

vi är inte öar
inte heller en kontinent
nej små byar av människor
så nära ibland
men alltför ofta långt borta

våra tankar flyger
lätt som maskrosfrön
från hjärta till hjärta
sprids med uppkopplingens hastighet
tummen upp på Facebook

så fråga inte
vem klockan klämtar för
du ser och hör den hela tiden
och om vi lever eller dör
angår oss alla




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-30 11:39



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Väldigt fin lyrik! Toppen! :)
2016-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP