Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
text på engelska - ett första försök


Dreams and reality - drömmar och verklighet

The more I dream
sweet dreams of wonder
the more I find it possible
to live my life
and face reality

Ju mer jag drömmer
ljuva drömmar om mirakler
mer möjligt är det
att leva mitt liv
och möta verkligheten




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-30 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP