Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snicke snack

Snicke snack
om invandrare
nysvenskar
och ghetto

när vi alla är
utvandrare
frihetsbeprövade
världsmedborgare

stolta gick vi ut
ur moderliv
och garderober

ödmjuka
går vi ut
i relationer

med vördnad
badar vi
i den heta floden

som finner svalka
i sin rörelse
ner mot hav

du nya
du fria
du fjällhöga
bråddjupa
värld

vårt hem
på jorden




Fri vers av Petter Wingren
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-30 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren