Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten bit av mitt hjärta


Vännerna skickar bilder av solnedgången
lugna stunder på balkongen
den ljumma kvällsluften
de sista solglimtarna bakom ön Brac
skymningsljuset tänder molnen i rött och rosa
himlen brinner och mörknar
havet blir ännu blåare
byn nedanför vilar lugnt

Känslan finns kvar
en liten bit av mitt hjärta
stannade kvar i Promajna.




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-01 10:27



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Varma, härliga minnen att tänka på när vintern känns kall och mörk!
2016-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP