Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyg med mig

Lyft mig
bär mig
var mig nära
ingenting är tungt att bära
livets gåta kan vi lära
lyckan är en glasklar gåva
sorg en spricka i ett glas
torka mina salta tårar
le igen och sluta fråga
kyss mig hel
lyft igen
se mig flyga
komma åter
landa tryggt
i din famn
var min hamn
var mig nära
du, min kära
flyg med mig




Bunden vers (Rim) av Annaemi VIP
Läst 376 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-01 10:56



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Varm och vacker dikt.
2016-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP