Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyttig poet

Vad har du gjort för nytta idag?

Jag skrev och skrev
bit för bit
tyckte det var skit
tryckte delete
skrev igen
och hittade på
på nåt sätt måste det gå
att fästa mina snurriga tankar
på min Ipad-skiva
det är ett hårt jobb att skriva!

Ja, det är ett hårt jobb att vara poet
jag hinner varken diska eller damma
men det kan ju göra detsamma




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-01 11:03



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Har man sin identitet i vad man gör istället för i vad man är uppstår problem.
Jag har under årens lopp blivit något av en expert på området.
2016-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP