Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är någon annan än den jag vill vara


Jag är någon annan
än den jag vill vara
jag låtsas bara
men när det blir kväll
och jag tar av
kläder och smink
då hänger jag upp min mask på en krok
längst inne i mörkaste hörnet
nu är jag inte den jag vill vara




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-01 11:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP