Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

själens alla hörn och vrår

Jag vill se varje spricka,
varje ärr och varje sår,

Jag vill se allt som sjunkit
och allt som var från igår

Jag vill se varje hörn,
varje vrå

För trots allt,
Älskling är du den vackraste utav få




Övriga genrer av Trollharen
Läst 249 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-10-02 14:39



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
snyggt
2016-10-09

  Marita Ohlquist VIP
Helt underbar kärleksförklaring!
2016-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Trollharen