Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av oss

Likt vassa nålar landade dina ord i bröstet
De är egentligen allt som finns kvar
Av oss
Av dig

Jag tittar i spegeln
Undrar om nålarna kommer att kännas mindre med tiden
Jag längtar efter den tid när dina ord inte längre berör mig
När de inte längre smärtar

Men egentligen är de allt som finns kvar
Av oss
Av dig

Kanske är smärtan välkommen ibland
Av dig




Övriga genrer av Trollharen
Läst 32 gånger
Publicerad 2023-01-08 17:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trollharen