Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Usel poesi

Ack min kära
Vad du har att lära

Mig går det aldrig att nå
Jag tänkte att du skulle förstå

Möt mig vid mitten
Alldeles, alldeles lagom
Inte djupare än såhär
Då går allting isär

Låt mitt inre få vara
Det är bara jag som kan det klara

Sluta läs nu
Denna usla poesi
Är bara en jävla massa hyckleri




Övriga genrer av Trollharen
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-16 13:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trollharen