Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slem

Sug slem sluka en suskruka.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Yrselskurar
Läst 203 gånger
Publicerad 2016-10-02 18:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ynkligt. Vräk på vetja när känslan är där.
2016-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Yrselskurar
Yrselskurar