Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förminskad

Medföljer mänskliga mönster
med massivt missnöje.
Mindrevärdeskomplex
misshandlar min självkänsla.




Fri vers av Yrselskurar
Läst 170 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-10-03 14:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag överväldigas av dessa Mmm...
i självklar ordning uppställda att avsynas och avnjutas, en riktig alliterations-fest för ögat!
2017-01-18

    Orkiden
Styrke kramar!
2016-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Yrselskurar
Yrselskurar