Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...men det är ok, för ubåtar ska sjunka

jag föds ut
ut i djupet igen
lock för öronen
brus
ekolod
orgel

skimmer och valspråk
strömmarna, stråkarna
river min ryggrad

jag sjunker
i en ubåt
och har glömt att andas

men det är okej
för ubåtar ska sjunka

ekolod ropar
ubåtar ska sjunka

och ljuset letar sig fram
det tystnas omkring

ljusare

vatten väller in
och jag är ute

sjunker i en ubåt
och har drunknat
men det är okej
änglarna smeker mig
det är okej
för ubåtar ska sjunka
och jag är ute

stråkarna gråter
och gråter i valspråk
men det är ok




Fri vers av Yrselskurar
Läst 138 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-10-07 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrselskurar
Yrselskurar