Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Språktest for foster i Sverige 2020


Den nya regeringen har i samråd med den danska regeringen beslutat att införa språktest för foster från och med graviditetsvecka 12. Specialutbildade barnmorskor kommer att göra testerna på barnavårdscentraler med hjälp av specialutrustningen som består av en mikrofon som skall placeras på moderns mage så att barnmorskan kan ställa frågorna till fostret samt en tratt som skall användas för att lyssna på svaren. Det fostret som svarar fel kommer tillsammans med föräldrarna att utvisas från Sverige.




Övriga genrer (Satir) av Onomatoprofet VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-02 20:40



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
bingo !
2016-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP