Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oktoberfjäril

Sorgmantel, 
var det din sista tur? 

Sorgmantel, 
var det ditt sista sök efter blomma? 

Sorgmantel, 
det är höst nu. 

Sorgmantel, 
det sägs att frosten ska komma ... 




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-10-03 17:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert om denna missförståndens sommar - höst!
2016-10-07

  Gunnel Eriksson VIP
Vackert om den sena hösten.
2016-10-05

  Kjell Åhsberg
Fint om den tid då värmen, ljuset och djuren sakta backar.
2016-10-04

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, nu är det kanske snart dags att gå i ide...fin om än vemodig dikt...
2016-10-03

  Marita Ohlquist VIP
Din text väcker minnen till liv.
Efter min dotters död kom det en sorgmantel och satte sig på min tröja. på vänster sida, hjärtats plats.
Sedan dess har jag inte sett någon.
2016-10-03

  Per "Läsaren" Sörqvist
Vemodsvackert
2016-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP