Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Måste förstå, vad är det egentligen som hände de där åren.


Vem.

Han tittade på mig genom fönstret,
det verkade som han inte såg något.

Jag kände igen honom,
men det var något som
inte stämde, uttrycket i
ansiktet. Jag skrek ut!!!

Som om han kom någon annanstans ifrån.

Början på resan...
den natten var så fylld av skräck.

Nära slutet...
rädslan ville inte lämna oss ifred.

Jag såg honom
trodde inte det var viktigt
men jag såg honom.

Som om han kom någon annanstans ifrån.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-08 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP